Friday, February 16, 2007

Hay Aklını... (töbe töbe)

Anektodlar Balcicek Pamir den. Kardesim bu kadar da olmaz dedirten cinsinden.
Buyur burdan yak

- Siz hiç karanlıkta yakıt deposunun dolu olup olmadığını kontrol ettiniz mi? Kayseri otobüs terminalinde geçenlerde böyle bir olay yaşandı. Muavin Z.T. mazot aldıktan sonra depoyu kontrol etmek
istedi. Hava karanlık olduğu için çakmak çaktı. Sonra? Sonrası malum, yanık tedavisi için hastane tabii.
- Peki diş ağrısından kurtulmak için ne yaparsınız? Giresun'da 39 yaşındaki T.M. çenesine bir kurşun sıktı. Ölmedi, yaşıyor.
- Karabük' teki faciaya ne demeli? 45 yaşındaki A.K. sigarasını yakmak için yaklaşık 600 tonluk preslerin arasından emekleyerek geçti ve 2 bin derecenin üzerindeki fırına ulaşmaya çalışırken son sigarasını yaktı. Bundan alınacak ders? Sigara adamı öldürür!
- Baba oğul Konya' da aynı işyerinde farklı vardiyada çalışmaktadır. İkisi de motosikletle işe giderken yolda karşılaşırlar. Birbirlerine selam vermek için ellerini kaldırınca ikisi de kaza yapar.
- Siz hiç arabasıyla giderken, radyodan duyduğu göbek havasıyla coşup, göbek atmak için aracı kenara çeken birini duydunuz mu? TEM' in Sapanca mevkisinde meydana gelen bu olayda, arabalarının arkasında göbek atan iki kişiye arkadan gelen bir başka araç çarpar.

Balcicek Soz Sende

No comments: