Friday, February 9, 2007

Ah Nede Güzel Maestromuzdun Sen...

Hastasıyızdır Cevatın ve hastadır zaten herkez Cevata taa o zamanlardan beri takılan tribünlere ki o zamanlar gerçekten güzeldı o alemlerde gezinmek. Belki oda biliyordu bunu ve aynı Cevat abisi gibi bırakmıştı at kuyruğu hatta ara sıra giyerdi abisinin renkli taytlarından.
Zamanlı oda sevdirdi kendini ama yeri geldi okkalı kallavi sinkaflar da yedi. Yurdumun toptan çok anlayan ama topçunun cambaz olmazsa olmaz türünde yetişmesini bekleyen orta sahada kestiği topu 2-3 çalımla birleştirip mümkünse dömiii voleli bir şekille kaleye gol olarak sonuçlandırmasını isteyen güruhtur bu çok anlayan kesim ki onada sarmıştı normal olarak tıpkı bu gunlerde Japona sardıkları gibi sanki geri kalanlar bomboş top bekliyorda made in Japon ataklar yapılamıyor. Neyse konu uzuyor başka yerlere gidiyor gitmeden yakalamak lazım ucundan.
Bu günlerde yine adı anılmaya başlayınca ilk yazının konusuda belli oldu. Tekrar gelsin düşünceleri, orta sahada ona ihtiyaç var sesleri yükseliyor burdan taa adalara kadar .
Ve fakat lütfen gelme sakın gelme kal orda anlamaz bu millet senin oynadığın toptan sadece pas veriyor diye başlarlar kusmaya kaldıramaz bu kalp sana edilecek laflara yeniden...

No comments: